Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 06, 2007

Auto met drugs en wapens

Vrijdag 6 april 2007 - KAATSHEUVEL - De politie heeft gistermiddag drugs en wapens aangetroffen in een auto die in de Marktstraat in Kaatsheuvel tegen een verkeersbord was gereden. Agenten wilden een verkeerscontrole houden toen ze een personenauto voluit zagen remmen. Daarna hoorden ze een klap. De auto was tegen een verkeersbord gebotst en de vier inzittenden gingen er te voet vandoor. In de auto vonden de agenten een stroomstootwapen, twee ploertendoders, 63 gram henneptoppen, 124 gram hasj en een buisje met 15 capsules. Een 18-jarige inwoner van Kaatsheuvel meldde zich later op het bureau en verklaarde dat hij de bestuurder van de auto was. De politie maakte proces-verbaal tegen hem op.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

vraag me af wie die 4 inzittenden waren..mss die nieuwe generatie criminelen die het vuile werk opknappen voor pappa's??

08 april, 2007  

Een reactie posten

<< Home