Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 04, 2007

Brandweerspotter in het nieuws

Gisteren publiceerde het Brabants Dagblad, editie Waalwijk Het volgend artikel:

Dinsdag 3 april 2007 - WAALWIJK - Een uit de hand gelopen hobby, noemt Marvin Doreleijers uit Waalwijk zijn drang om brandweermannen in actie op plaat vast te leggen. De 22-jarige Waalwijker is helemaal weg van brand en de brandweer. "Van een mooie brand, krijg ik een kick. Hoe groter de vlam hoe mooier", vertelt hij.


Commentaar:

Ook ik sta in het bestand van Marvin Doreleijers en krijg een email als er iets gebeurd is. Echter, binnen de "brandweerspotters" lijkt een ware oorlog uitgebroken te zijn.

Een voorbeeld: Doreleijers die ook op brandweermeldingen in de omgeving rijdt staat samen met en andere spotter bij een schoorsteenbrand. Er komt nog een erde 'spotter" bij staan, die de kant van EH en ED kiest. De fanatiekelingen krijgen oneenigheid over hoe E.H te werk gaat, en overal toegelaten wordt. MB uit Kaatsheuvel is woest en er onstaat bijna een handgemeen. De concurrentie om "de foto", wordt dus van levensbelang. Geen beste ontwikkeling lijkt mij.

Labels: