Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, september 30, 2007

Berkdijk in blessuretijd onderuit, DESK afgelast.

Posted by Picasa
Henri Oome scoort de 1-0. De doelman ligt al op de grond.

Kaatsheuvel – Berkdijk had afgelopen zondag op eigen veld een totale offday. Alleen middenvelder Andrew Boutier en doelman Christ Netten scoorden een voldoende. In de 2e minuut lieten de gasten met een schot over het doel van Berkdijk zien dat ze niet gekomen waren om zich bij voorbaat bij een nederlaag neer te leggen. Berkdijk trok echter snel het initiatief naar zich toe. Dat mondde onder meer uit in kansen voor Rob Couwenberg. Kort daarop waren het weer de gasten die doelman Netten testten. Toch was het Berkdijk dat in de 15e minuut met 1-0 voorkwam. Met links passeerde Henri Oome doelman Sluijter en zette de 1-0 op het bord. Berkdijk kon echter maar kort genieten van de voorsprong, want drie minuten later was het Paul Laus, die de bal uit een scrimmage de bal droog achter doelman Netten schoot: 1-1. Na het doelpunt werden de gasten sterker. De combinaties liepen beter en de Bosschenaren kregen zelf kansjes. Maar het was Dennis Weijters die in de 34ste en 39ste minuut alleen voor doelman Sluijter opdook. Hij verzuimde echter tot tweemaal toe om de rust in zijn spel te houden en te scoren. In de 44e minuut hield doelman Netten zijn team in de race door de vrije trap van SadQi op een fabuleuze wijze uit zijn doel te werken. De tweede helt was duidelijk voor de gasten, die volop kansen creëerde. De Bosschenaren mistte echter de killersmentaliteit. Het enige wat Berkdijk te de overmacht van de gasten in te brengen had was een schot in de 52e minuut van Boutier (net naast) en een kopbal ban Bart Netten in de 80ste minuut. Het was de verdienste van doelman Netten dat het na 90 minuten nog 1-1 was. Het venijn zat duidelijk in de staart. Inde 91e minuut krulde Boutier de bal net langs het doel van TGG. Direct daarop, in de 92 en 93ste minuut stelde de gasten orde op zaken en brachten de eindstand op 1-3. Trainer Essed laakte na de wedstrijd de instelling van zijn spelers en het taalgebruik langs de lijn tegen de scheidrechter. “Je komt hier om een leuke middag te hebben. Daar hoort dit taalgebruik zeker niet bij”.