Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, februari 16, 2008

Rommelen in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel - Zondag 24 februari 2008 houdt Koor La Jeunesse in samenwerking met The Young Ones hun jaarlijkse rommelmert in De Gildenbond, Mgr. Völkerstraat 3 te Kaatsheuvel.
De entree is € 1,50 voor volwassenen en de kinderen mogen gratis naar binnen. De openingstijden zijn van 10.00-14.00 uur.
Te bekomen zijn vele l.p’s en singeltjes, boeken, mooie kleding en huishoudelijke artikelen. Natuurlijk is er ook weer een zaal vol met speelgoed en zal het rad van fortuin weer zijn nodige rondjes draaien met fantastische prijzen, allemaal geschonken door gulle gevers. Hiervoor onze hartelijke dank.
Alle leden van dit koor zetten hun beste beentje voor om dit jaarlijks festijn weer zo gezellig mogelijk te maken. De mert staat dan ook bekend om zijn gezelligheid, ruime opzet en mooie artikelen. Ook de koffie staat weer klaar tegen een kleine vergoeding. Voor de route beschrijving kunt U kijken op: www.lajeunesse.nl en heeft U nog schone complete, hele spulletjes die U kwijt wilt, kunt U die komen brengen op zaterdag 23 februari tot 13.30 uur naar De Gildenbond. Kapotte, incomplete rommel worden niet geaccepteerd