Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 13, 2008

GroenLinks wil groen bedrijventerrein

LOON OP ZAND - Groene bedrijventerreinen komen het imago van Loon op Zand ten goede. Dat vindt GroenLinks-raadslid Cees van de Ven. Hij heeft B. en W. enkele schrijftelijke vragen over het onderwerp gesteld.

Het gaat dan met name om de inrichting van Kets West II. "Tot nu toe heeft het college zijn groene intenties altijd goed verborgen weten te houden", stelt Van de Ven. Volgens hem zijn er ondernemers die hun bedrijf in die richting best willen 'oppimpen'. "Zij vinden maatschappelijk ondernemen en dus aandacht voor het milieu iets vanzelfsprekend", schrijft Van de Ven. Hij wijst het college op de gunstige voorwaarden voor de 'vergroening' van bedrijventerreinen. "'s Avonds en in de weekends is het er erg rustig, er zijn aanzienlijke onbebouwde oppervlakten waarmee iets te doen valt en op de meeste terreinen is relatief veel water aanwezig is."