Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, maart 25, 2008

Werkstraf van 50 uur na ruzie voor Kaatsheuvelnaar

BREDA - Voor openlijk geweld tijdens carnaval in Waalwijk twee jaar geleden is een 20-jarige inwoner van Kaatsheuvel door de politierechter veroordeeld tot vijftig uur werkstraf.

De man kreeg op 19 februari 2006 op het toilet van café de Tavenu in Waalwijk ruzie met andere bezoekers. Al snel kwam het tot een vechtpartij, waarbij de Kaatsheuvelnaar rake klappen uitdeelde. De man, met een tot nu toe blanco strafblad, bekende de mishandeling.

De politierechter sprak hem vrij van deelname aan de supportersrellen tijdens de wedstrijd RKC-Willem II. Die hadden zich een week eerder, op 11 februari 2006, in Waalwijk voorgedaan. Er was volgens de rechter niet voldoende wettig en overtuigend bewijs om de man ook hiervoor te kunnen veroordelen.

De officier van justitie had tegen de Kaatsheuvelnaar een werkstraf geëist van 120 uur, met daarbij een maand voorwaardelijke gevangenisstraf.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik wil permantent wonen in een houten bungelow. Ik ben 26. Is het niet mogelijk om dat te kunnen doen? Of moet je er bejaard voor zijn?

10 juli, 2008  

Een reactie posten

<< Home