Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, maart 22, 2008

Fracties geven ideeën voor tekort Dorpshart

KAATSHEUVEL - Hoe gaat het gemeentebestuur van Loon op Zand om met het dreigende tekort van 8,3 miljoen euro voor het Bruisend Dorpshart van Kaatsheuvel? Op 15 mei zal dat duidelijk worden. De gemeenteraad moet dan bepalen hoe dat tekort opgelost wordt.

De raadsfracties hebben deze week het verzoek gekregen om ideeën aan te dragen om uit de impasse te geraken. Uiterlijk 4 april moeten ze dat gedaan hebben. Het college komt vervolgens met een voorstel, dat op 24 april in een commissie aan de orde komt. De raad moet op 15 mei de knopen doorhakken.

Twee weken geleden kwam het nieuws over het dreigende tekort voor het Bruisend Dorpshart naar buiten. Enorme prijsstijgingen in de bouwsector leiden tot een forse kostenstijging. De jongste berekeningen geven aan dat de gemeente rekening moet houden met een tekort van 8,3 miljoen euro.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

"enorme prijsstijgingen in de bouwsector leiden tot een forse kostenstijging" jaja dat moeten danwel enorme stijgingen zijn. De Efteling is weer geopend mensen, daar geloven ze ook in sprookjes. Wat een fabeltje zeg. De gemeente Loon op Zand "Het sprookje van Kaatsheuvel"

25 maart, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ja, laten we een nieuwe naam voor het Bruisend Dorpshart bedenken. Als ik een voorzetje mag geven "HET SPROOKJE VAN KAATSHEUVEL" en het college leeft nog lang en gelukking !!!!!!

25 maart, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Het meest geldverslindende sprookje van kaatsheuvel.alleen in een sprookje loopt het goed af,en hier gaan de burgers een minder goede afloop ervaren,namelijk hun portomonee zal leeg gegraaid worden door al die boze hebberige wolven op het gemeentehuis.

26 maart, 2008  

Een reactie posten

<< Home