Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, maart 21, 2008

Loonse hekjes rond plantsoen

LOON OP ZAND - Medewerkers van de WML hebben gisteren een afrastering rond een nieuw plantsoen aan de Scorpius gezet.

Aanleiding waren de vernielingen van woensdag. Op Nationale Boomfeestdag plantten basisschoolleerlingen 's ochtends honderden struiken, maar 's middags crosste andere jeugd al kriskras door het plantsoen.

De locatie is vaker in beeld geweest bij vandalen. Zo werden in het parkje zitbanken vernield, afvalbakken opgeblazen en bestrating verwijderd. Wekelijks wordt tussen de beplanting ook afval aangetroffen. Op verzoek van de wijkagent is enige tijd geleden al extra verlichting geplaatst.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Oh guttgut
en ik hoorde altij dat ze in LOZ "heilig"" waren en dergelijkker praktijken daar niet voorkwamen.

21 maart, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Politie doet toch niks.Wil het liefst dat er een buurtwacht wordt ingesteld. Heb zelf ook in zo'n wijk gewoond. Lekker verhuizen zou ik zeggen. Ben je mooi van de ellende verlost. Reken vooral niet op de politie. Die denken dat ze het met ouwehoeren kunnen oplossen. Vandaag of morgen doet een buurtbewoner zo'n vandaal wat aan en dan zijn de rapen gaar, want ja het zijn jongeren die er zelf niets aan kunnen doen. Er is immers niets voor die jongeren te doen. Allemaal onzin. Doodknuffelen die hap. Voor mij was er vroeger ook niks te doen, maar ik viel andere mensen niet lastig. De politie is inmiddels onderdeel van de softe sector en die zullen het met praten wel oplossen. Tenminste dat willen ze jou wijsmaken. Pappen en nathouden.

22 maart, 2008  

Een reactie posten

<< Home