Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 20, 2008

Twee gewonden bij verkeersongeval in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: Op donderdagmorgen 20 maart behandelde de politie een ongeval op de kruising Canadesestraat / Schotsestraat. Het ongeluk gebeurde om 09.35 uur. Er raakten twee personen gewond.

Een voorrangsfout was vermoedelijk de toedracht van het verkeersongeval. Dat stelden verkeersongevalanalisten van de politie Midden en West Brabant vast. Een 25-jarige automobilist uit Zaandam reed via de Schotsestraat vanuit in de richting van de Jan de Rooijstraat. Voor hem kwam van rechts vanuit de Canadesestraat een 81-jarige man uit Kaatsheuvel. De 25-jarige man verleende vermoedelijk geen voorrang aan de 81-jarige man uit Kaatsheuvel. Op de kruising ontstond een aanrijding waarbij de 81-jarige man bekneld raakte in zijn voertuig. Hij is door de brandweer en de GGD uit zijn voertuig gehaald. Hij is vanwege nekklachten en nader medisch onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.Een inzittende uit de auto van de veroorzaker liep een beenwond op. Het ging om een 25-jarige man uit Heemskerk. De politie trad verkeersregelend op en maakte proces-verbaal op tegen de veroorzaker van het ongeval.