Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 20, 2008

Ongeduld groeit op Europalaan in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - In anderhalf jaar tijd 56 auto's die uit de bocht vliegen. Die trieste score van de kruising Europalaan-Heikantstraat in Kaatsheuvel is de VVD beu. De partij eist inzage in alle stukken die op de ongevallen betrekking hebben.

Verantwoordelijk wethouder Joop Bisselink (Gemeentebelangen) heeft dat de liberalen inmiddels toegezegd. Het laatste ongeluk dateert van 10 maart.

Het vermoeden bestaat dat bij het wegdek van zoab (kort voor: zeer open asfalt beton) de oorzaak moet worden gezocht. "Wij willen nú van Bisselink weten wat er met het zoab aan de hand is", dringt VVD'er Bart Gossen aan.

"De onderzoeken duren al meer dan een halfjaar. En dat voor honderd vierkante meter asfalt!"

Ook Bisselink toont zich ongeduldig. "Wij hebben een tweede onderzoek geëist omdat het eerste niet voldeed aan onze eisen. Zo heeft men een aantal zaken niet gemeten en in het onderzoek meegenomen. Het gebied waar de krant geregeld over schrijft en waar de ongelukken dus gebeuren, is niet in het onderzoek betrokken. Dat is minimaal."