Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, maart 19, 2008

Man aangehouden na bedreiging gemeenteambtenaar

KAATSHEUVEL: Aan de Nieuwe Markt heeft de politie woensdagmorgen een 52-jarige inwoner van Kaatsheuvel aangehouden. Rond 09:00 uur kwam de man naar het gemeentehuis om zijn ongenoegen over een gemeentelijk bestemmingsplan duidelijk te maken. Daarbij bedreigde hij een ambtenaar, waarna aangifte werd gedaan. Agenten kwamen korte tijd later ter plaatse en konden hem in de omgeving van het gemeentehuis aanhouden. De man ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan bedreiging. Na verhoor is hij in de loop van de middag in vrijheid gesteld.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

De gemeenteambtenaar volgt alleen maar de regels van het artikelwetboek, ik denk dat robots dit ook kunnen doen voor hun , ze kunnen of willen niet naar mensen luisteren door dit wetboek. Dit is erg frustrerend voor de mensen die klachten hebben of bezwaar willen aantekenen, dat mensen dan kwaad worden als hun onrecht word aangedaan tsja ,raar he ?

22 maart, 2008  

Een reactie posten

<< Home