Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, april 10, 2008

Gouden kooi gaat verder in Chalet Fontaine!

Op 22 mei aanstaande stopt de spraakmakende serie Gouden Kooi in de millionairs villa in het Gooi. Het luxe leven is dan voor de deelnemers voorbij behalve voor de winnaar. Als primeur en exclusief als eerste zullen Brian, Jaap en Huub en de evt. winnaar optreden in Chalet Fontaine.

Met het optreden van Jaap en Huub tijdens afgelopen carnaval ging het dak er al af! Ditmaal drie man sterk zal het feest gaan knallen. Bij binnenkomst zullen 10 meet & greets worden verloot onder de aanwezige gasten met Jaap, Huub en Brian. Houdt zondag 25 mei vrij in je agenda!

Het geheel zal muzikaal worden omlijst door een mega discoshow en optreden van the voice of André Hazes, Michel Bak.

Op zondag 25 mei zal vanaf 16 uur de party aanvangen. Kaarten ad € 15,- zijn vanaf maandag 14 april verkrijgbaar bij Chalet Fontaine en te reserveren via www.ticketpoint.nl (let op reserveringskosten). Er zijn beperkt kaarten.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

och hij(luuk) ziet weer euro`s voor zijn ogen die uitbuitert.

10 april, 2008  
Anonymous Anoniem said...

jaloers?????
heb je al kaartjes????
laat hem toch lekker...wordt gekker van die gillende wijven die flauwvallen voor die sukkels uit de kooi.
wie geilt er nou op jaap???

15 april, 2008  

Een reactie posten

<< Home