Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 07, 2008

Picknicken met een spreuk erbij

KAATSHEUVEL - 'Nimt oew dokkellèèrze meej est rèègent!' Dit is een van de spreuken die de picknickplaatsen sieren die zaterdag onthuld worden in de gemeente Loon op Zand. De picknicksets zijn neergezet langs fietsroutes.

De gemeente Loon op Zand haakt hiermee in op een initiatief van het Brabants Bureau voor Toerisme (BBT). Deze organisatie heeft de wensen van fietsers in beeld gebracht. Picknicksets staan volgens het BBT hoog op het verlanglijstje van fietsers, maar dan liefst zonder speeltoestellen omdat anders het gevaar bestaat dat de rustplek een hangplek wordt.

De picknicksets zijn te vinden bij de golfbaan aan de Veldstraat in De Moer, bij de Kaatsheuvelse IJsbaan en bij de carpoolplaats langs de Midden-Brabantweg in Loon op Zand. Ook de bewoners van het nieuwe zorgcentrum Venloene krijgen een set.