Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 07, 2008

Nieuwbouw hoek Hoofdstraat Peperstraat kan van start

KAATSHEUVEL - Op de hoek Hoofdstraat/Peperstraat in Kaatsheuvel kan snel worden gestart met de bouw van acht appartementen en commerciƫle ruimten.

Het college van Loon op Zand heeft daarvoor een bouwvergunning afgegeven. Zienswijzen tegen de bouw, zijn ongegrond verklaard.

Wethouder Hans Waijers (openbare ruimte): "Natuurlijk staat het iedereen vrij om naar de rechter te stappen, maar wat mij betreft kan de bouw snel beginnen." Ook wethouder Wim Aussems (economische zaken) hoopt dat de bouw snel start. Hij ziet de nieuwbouw als een verfraaiing van het winkelgebied van Kaatsheuvel. Woningstichting Geertruidenberg gaat het bouwplan ontwikkelen. Een woordvoerder kan nog niet zeggen wanneer met de sloop van de bestaande panden begonnen wordt. "Dat hangt van de aannemer af".