Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 07, 2008

Brabants Dagblad twee dagen met truck op Markt Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De Regiotour van het Brabants Dagblad strijkt twee dagen neer in Kaatsheuvel.

De grote truck van de krant staat woensdag 9 en donderdag 10 april op de Markt. Deze twee dagen worden trouwe abonnees is het zonnetje gezet. Ook wordt er voorlichting gegeven over hoe de krant gemaakt wordt en kunnen mensen in de truck terecht met vragen en opmerkingen. Op dinsdag 8 april verschijnt bij het Brabants Dagblad een bijlage over Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer. Deze special wordt huis aan huis bezorgd.

Op woensdag en donderdagmorgen is de truck gereserveerd voor leerlingen uit groep acht van de basisscholen De Vaert en St. Theresia. Zij krijgen dan een kijkje achter de schermen van de krant. Van 12.00 tot 18.00 uur kan iedereen de truck bezoeken. Abonnees krijgen een cadeautje: een keukenschort met daarop een afbeelding van het Brabants Leesplenkske.

Op woensdag van 13.00 tot 15.00 en op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur is lezersredacteur Tjeu van Ras in de truck om vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook zijn er regelmatig journalisten aanwezig.

Bezoekers die veel over hun woonomgeving denken te weten, kunnen meedoen aan een quiz. Hiermee valt een cadeaubon te winnen. In de truck zijn verder drie films te zien en is er aandacht voor BDtv, de regionale televisiezender van het Brabants Dagblad op internet. Voor alle bezoekers staat koffie of thee klaar

1 Comments:

Blogger Kaatsheuvel said...

Misschien ontmoeten we elkaar.

08 april, 2008  

Een reactie posten

<< Home