Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 25, 2008

Hennepkwekerijen door politie ontmanteld

KAATSHEUVEL: Het speciale hennepteam van het district Oosterhout heeft donderdag 24 april twee hennepkwekerijen opgerold. Medewerkers van energiemaatschappij Essent stelden vast dat er in beide gevallen fraude met de meterstand had plaatsgevonden. De politie arresteerde vier personen bij de invallen. De kwekerijen zijn door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. Daarbij zijn de hennepplanten en diverse groeibenodigdheden vernietigd.

KAATSHEUVEL: In de loods aan de Schotsestraat in Kaatsheuvel vond de politie een in werking zijnde hennepkwekerij. De plantage bestond uit twee ruimten met in totaal 280 hennepplanten. De politie arresteerde drie personen op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Een 40-jarige man uit Kaatsheuvel, een 49-jarige Tilburger en een 45-jarige vrouw uit Tilburg.