Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, april 10, 2008

Het Servicepunt straks ook in Loon op Zand

Het Servicepunt Welzijn, Wonen en Zorg opent in april een satellietpost in het (hernieuwde) woonzorgcomplex Venloene in Loon op Zand. De gemeente wil daarmee het Servicepunt nog toegankelijker maken voor de inwoners van het kerkdorp.

De satellietpost van het Servicepunt in de Venloene is vanaf 17 april geopend op maandagmiddag (13:30u-17:00u), woensdagochtend (8:30u-12:30u) en vrijdagmiddag (13:30u-17:00u). Daarnaast werkt de gemeente samen met de Senioren Diensten Centrale –binnenkort de ‘Klussen en Diensten Centrale’ geheten – die op maandagochtend op de locatie van het Servicepunt bereikbaar is voor aanbieders en vragers van vrijwilligerswerk. In de gemeentewinkel in Kaatsheuvel werken het Servicepunt en de Senioren Diensten Centrale al langer op een goede manier samen.

Bij het Servicepunt kunt u terecht met al uw vragen over welzijn, wonen en zorg. U kunt ook vragen stellen over werk en inkomen. Het Servicepunt geeft informatie, advies, ondersteuning en zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste instelling in behandeling wordt genomen, zodat niemand meer van het bekende kastje naar de muur wordt gestuurd. Het Servicepunt geeft dus géén paspoorten, rijbewijzen en vergunningen uit. Daarvoor kunt u terecht bij de Gemeentewinkel in Kaatsheuvel.