Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, april 29, 2008

Vol programma Koninginnedag in Loon op Zand

Kaatsheuvel – Burgemeester Ria van Hoek begint het officiële gedeelte om 9.30 uur met het hijsen van de vlag in De Moer en om 10.15 uur aan de Klokkenlaan in Loon op Zand. Om 11 uur zal het Wilhelmus op het Marktplein in Kaatsheuvel klinken.

In Kaatsheuvel start op het marktplein om 10.30 uur een bonte stoet van versierde fietsen. Daarna begint het pleintekenen, de “Dikke Banden Race Ronddemert” en fietstocht “Ontdek de Kets”. Om 11.30 uur start “Hits voor Ketskids”. Om 13 uur brengt “Shantykoor Efteling Ahoi” een muzikale groet en start de recordpoging blokjesvoetbal. Om 14 uur is er een optreden van “De Ondeugende Senioren”. Tot 16 uur is er een vrijmarkt met spelletjes. Daarna is er vreugdevuur op het plein. Buurthuis Pannehoef organiseert s middags haar traditionele rommel- en hobbymarkt. Het festival in Crossroads begint om 15 uur en om 19.30 begint in de Werft het concert van de Levensgenieters.

Ook in Loon op Zand wordt gestart (10.30 uur) met een optocht. Om 12.00 starten de festiviteiten van de Scouting Pastor Simonsgroep. De rommelmarkt van en door kinderen start om 12.00 uur en wordt gehouden op het parkeerterrein voor het gebouw van De Kuip. Om 12.00 uur start bij De Kuip “Zing je Ding !” Na IDOLS en het junior songfestival is het de beurt aan onze eigen lokale artiesten. Na afloop wordt een demo Streetdance gegeven. Tijdens de open dag van Gilde St. Sint Ambrosius, is er koningschieten voor burgers. Op het Weteringplein wordt vanaf 14.00 uur het Festival van Oranje Tulp met open podium gehouden.

De fietstocht van versierde fietsjes in De Moer begint om 10 uur. Om 10.30 is er snoep en ranja, en een luchtkussen. Daarna starten de spelletjes met onder meer een zenuwspiraal. Om 13.30 uur is het verzamelen op kerkplein voor middagprogramma. Na de middag is er een gezinsboswandeling o.l.v. Lex Quirelle. Tijdens de wandeling besteed hij aandacht aan het grote en kleine leven in het bos. De tocht duurt 90 minuten. Om 15.30 uur is de prijsuitreiking.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Bedankt voor deze late info, Inmiddels hebben wij al andere activiteiten elders gepland.

29 april, 2008  

Een reactie posten

<< Home