Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, april 26, 2008

Alex Maas vrijwilliger van Berkdijk 2008


Alex Maas vrijwilliger van Berkdijk 2008
Tijdens een gezellig themafeest is (terug naar de jaren zeventig ,“Mr. Berkdijk”, Alex Maas tot vrijwilliger van het jaar 2008. Maas is PR man van het hoofdbestuur. Dat hij zich hier voor 100 % voor inzet kun je duidelijk terugzien als je rondom het veld naar alle reclameborden kijkt. Hij zoekt sponsoren en vindt bedrijven bereid om materiaal beschikbaar te stellen, reclameborden rondom het hoofdveld te hangen. Zorgt dat er altijd voldoende mensen zijn die vrijwillig komen helpen om allerlei klussen op en rondom het veld te verzorgen. Hij staat achter de bar en doet zelfs als het nodig is de was. Hij is leider en trainer van de D1, en zorgt voor veel gezelligheid en sfeer binnen de club. Verder is hij is wedstrijdcoördinator van de jeugd. D.w.z. dat hij zich met de indeling van de elftallen bezighoudt en als er eventueel problemen voordoen, hij het in eerste instantie op zich neemt om een gesprekje met deze of gene aan te gaan.
Maas zit in allerlei organisatiecomités zoals bijvoorbeeld het G-Kids toernooi wat op 3 mei a.s. gespeeld gaat worden. Maar het meest treffende is zijn enthousiasme, zijn betrokkenheid, niet alleen bij de club, maar voor elk lid afzonderlijk en alles wat hij voor Berkdijk doet, een bindende factor binnen de club.