Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 11, 2008

Benefietconcert in Kaatsheuvel voor aidskliniek

KAATSHEUVEL - Muziekliefhebbers kunnen zaterdag terecht bij een benefietconcert in De Verandering bij de Hoofdpoort in Kaatsheuvel.

De opbrengst van deze avond is voor de Dream Centre, een kliniek voor aidspatiënten in Pinetown (Zuid-Afrika). Helèn van Zeijl uit Kaatsheuvel gaat daar deze zomer vier weken aan de slag als vrijwilliger. Het optreden wordt verzorgd door de Kaatsheuvelse vocalisten Remco van Rooij, Winnie van Boxtel, Carola Dekkers, Ilse van Gulik, Mariëtte Kerssies, Inge Heerkens en Resi Smit. Het repertoire bestaat uit popmuziek vanaf de jaren zestig tot nu.

Het concert is een initiatief van Resi Smit, mede-organisator van Heel Kaatsheuvel Helpt 2008. Zij was ook oprichter en muzikaal leider van Vocal Group Circle Game en Vocal Group Sjoem. Voor het concert in De Verandering werkt zij samen met een groep muzikale talenten uit Kaatsheuvel.

Het concert begint om 20.30 uur. Kaarten à 6 euro zijn alleen vooraf te reserveren via 0416-279702.