Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 06, 2008

Overname Gouden Laars

LOON OP ZAND - Herberg De Gouden Laars in Loon op Zand gaat per 1 juli over in andere handen.

De nieuwe eigenaren Piet van Strien en Peter Nelis hebben grote plannen met de horecagelegenheid. Het eetcafé/restaurant krijgt ook een andere naam: De Heeren van Loon.

Het pand aan de Kerkstraat wacht een flinke opknapbeurt. Van nieuw meubilair, nieuw likje verf tot een renovatie van de keuken. De Heeren van Loon is voor deze verbouwing de eerste weken van juli gesloten. De horecagelegenheid krijgt een heel andere sfeer, zonder de huidige koers van De Gouden Laars helemaal om te gooien, aldus de nieuwe eigenaar. Van Strien heeft veel horeca-ervaring, zo was hij onder meer vijftien jaar bedrijfsleider bij De Voorste Venne in Drunen.

In De Gouden Laars zit nu nog een VVV-post. Dat blijft voorlopig ook zo in De Heeren van Loon. Wel wordt, los van de overname, gezocht naar een andere plek in Loon op Zand voor de VVV-post.