Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juni 05, 2008

Sponsorloop en concert voor Villa Pardoes

KAATSHEUVEL - Villa Pardoes in Kaatsheuvel, het vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen, kan de komende weken weer enkele donaties verwachten. Voor zaterdag 14 juni organiseren vier studenten van Fontys Sport Hogeschool een sponsorloop in de Loonse en Drunense Duinen.

De loop start om 12.oo uur voor de kinderen. De lopers vanaf zestien jaar beginnen om 14.00 uur aan hun tocht door de Loonse en Drunense Duinen. Inschrijfgeld voor de sponsorloop bedraagt 3,50 euro.

Op zaterdag 21 juni om 20.00 uur wordt een benefietconcert gegeven in zaal De Werft in Kaatsheuvel. Rob Grijsbach treedt daar op. Kaarten voor dit Kaatsheuvelse benefietconcert kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hebben ze nu nog geen geld genoeg ?

05 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Hebben ze nu nog geen geld genoeg ?

05 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@Janb, nee Janb, deze organisatie heeft nooit geld genoeg. Voor het goede werk dat deze organisatie doet zou eigenlijk heel de gemeente (alle inwoners dus) jaarlijks minstens 10 euro moeten doneren. Je weet niet half hoe blij de kinderen zijn als ze daar geweest zijn.

05 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Janb, weet je wat het kost om een gezin daar een week onder te brengen? En dat Villa Pardoes het volledig van donaties moet doen? Dat daar zelfs de vrijwilligers zichzelf uit de naad werken om het de mensen naar hun zin te maken? Dat die kinderen die daar zitten een levensbedreigende ziekte hebben en vaak meer in het ziekenhuis liggen dan thuis zijn?

Hou je stomme opmerkingen dan voortaan voor je wil je?

06 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

jan, zullen we samen eens een keer gaan kijken daarbinnen? Misschien mag je ook een weekje blijven!

12 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik denk niet dat een gebrek aan empathie als levensbedreigend wordt ervaren Okkie, maar een goed idee is het zeker, neem janb maar eens mee.

17 juni, 2008  

Een reactie posten

<< Home