Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 11, 2008

Burgemeester van wil overlast centrum aanpakken

Kaatsheuvel – Jongeren zorgen in de weekenden weer voor meer overlast in het centrum van Kaatsheuvel. Het gaat onder meer om vernielingen en opstootjes. “We zien de laatste weken de overlast weer opleven”, stelt burgemeester Ria van Hoek. Afgelopen weekend werd bij schermutselingen in de Hoofdstraat een jongen van 14 aangehouden. “De politie is alert maar ze geven met mobieltjes aan elkaar door als er een politieauto aan komt rijden”, aldus de burgemeester. Zij ziet de oplossing in de oprichting van een buurtpreventieteam, zoals onlangs in de draaiboom is opgericht. Bewoners wordt gevraagd om hun ogen en oren goed open te houden en als ze iets opvallends zien dit te melden bij de straatvertegenwoordigers en buurtcoördinatoren. Die staan in contact met instanties als politie en gemeente.

7 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik zie de oplossing in meer blauw op straat en harder optreden ipv continu een afwachtende houding aan te nemen.

11 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Zo'n jongen van 14 komt er met een waarschuwing of hooguit een uur borden wassen via Halt weer vanaf. Gewoon zelf aansprakelijk stellen voor de schade die ze aanrichten.

11 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

geregeld 'n paar agenten in burger de ronde laten doen.

11 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Vreemd dat de ouders niet weten wat hun kinderen doen, 4 uur s nachts op straat en 14 jaar oud , ouders en kinderen keihard aanpakken in hun portemonnee voor de schade die ze aanrichten , TUIG .

11 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Tja, in de portemonnee kun je ze het beste treffen. dan maar een mobieltje minder. da;s meteen ook weer minder respect natuurlijk.

12 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Gewoon ophouden met die knuffelpolitiek. Keihard aanpakken die jeugd. Ik ben nog twintiger en ik herken me al niet meer in de tieners tegenwoordig. Er is totaal geen respect meer.

13 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

En weer hebben een aantal ruiten eraan moeten geloven dit weekend....

23 juni, 2008  

Een reactie posten

<< Home