Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 11, 2008

Politie haalt honden uit woning

Kaatsheuvel – De politie heeft vanmorgen twee honden uit een woning in de Marktstraat gehaald. Dit na herhaaldelijke klachten van de buurtbewoners. De honden zouden van de vroege morgen tot ’s avonds liggen te blaffen. Bemiddeling zou niet geholpen hebben. Daarom heeft de politie de honden meegenomen.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

sjonge sjonge en moet je niet vragen hoe met 3 politiewagens!Ik dacht dat de slagerij was overvallen,wat een farce!

11 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Kun je wel een farce vinden, maar je zal er maar naast of in de buurt wonen, dan piep je wel anders , mensen bezorgen elkaar veel te veel overlast over het algemeen.

11 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

dus dan moet je die honden maar weghalen zonder dat het baasje thuis is. Kom op zeg, da hadden ze toch ook gewoon uit kunnen praten, en anders hem op zn minst laten weten dat zijn honden in beslag werden genomen. Als je je buren kwaad wil hebben moet je t zeker zo doen...

12 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

valt er te praten met die honden, dan?

12 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik had hier toch eigenlijk wel foto's van verwacht, Jan.........

12 juni, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Logisch dat je hierop reageert!
Ik heb dit gebeuren van het begin af aan meegekregen, de dierenbescherming gebeld maar die konden helaas niks doen, ook al zouden ze dat wel willen, en vonden ze het hele gebeuren onterecht.

De eigenaar heeft héél veel VIDEO-OPNAMES gemaakt, maar de POLITIE HEEFT ER GEEN AANDACHT AAN BESTEED.
Op deze filmpjes konden ze zien dat de honden hond zijn en weleens blaften, en ook weleens speelden of rustig ergens lagen, maar ook dat er anderen honden in de buurt blaften.
Mensen klagen, oké maar is dat wel terecht dus???
Of om van het geklaag af te zijn, halen ze de honden maar weg, zodat ze niet meer kunnen klagen over de honden?

Ondanks dat het allemaal niet terecht en oneerlijk is, heeft de eigenaar naast de video-opnames nog allerlei dingen gedaan om te voorkomen dat ze de honden mee namen.

Het verhaal hier klopt ook al niet.
Ze blaften dus niet van de vroege morgen tot 's avonds, de eigenaar deed alles om alles te voorkomen, maar goed helemaal stil krijg je een hond nooit, en de politie heeft niet de honden, maar één hond meegenomen.

Als je om je hond geeft, doe je er alles aan om er goed voor te zijn, en dat is de eigenaar zeker.
Logisch dat je dan boos wordt als er dan toch nog zoiets oneerlijks en onterechts gebeurd.

15 juni, 2008  

Een reactie posten

<< Home