Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, augustus 19, 2008

Laatste Efteling Zomeravond met Gordon in Kaatsheuvel


Kaatsheuvel - Op zaterdag 23 augustus sluit de Efteling de Zeven Mijls Zomer af met een optreden van Gordon. Dan is het park deze zomer voor het laatst geopend tot 24.00 uur. Ook tijdens de laatste Zomeravond opent het park met een groots Sprookjespopconcert, waarbij kinderen kunnen meezingen en dansen met o.a. Roodkapje, Sneeuwwitje en de Fakir. Het Sprookjespopconcert en de live-optredens vinden plaats op het vernieuwde festivalterrein in het park.

Tijdens de laatste Zomeravond blijft de Efteling open tot middernacht met duizenden feeƫrieke lichtjes en avontuurlijke attracties. De Efteling trakteert haar gasten dan op een heus muziekfestival met live-optredens onder begeleiding van een 12-koppig orkest. Naast Gordon, treden Trijntje Oosterhuis en They Want You op. Ook elders in het park is er extra live-entertaintment. Op het dak van restaurant de Likkebaerd gaat er een DJ uit zijn dak en kan er meegedanst worden op de verlichte dansvloer. Bij restaurant het Witte Paard zit de sfeer er goed in met het optreden van een live-band en bij restaurant de Steenbok brengt Jurgen Freihlich gasten in de stemming met zijn Salzburgershow.

Programma 23 augustus
19.45 uur: Sprookjespopconcert
20.10 uur: Opwarmspektakel met Jurgen Freihlich
20.45 uur: They Want You
21.30 uur: Trijntje Oosterhuis
22.15 uur: Gordon