Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, september 25, 2008

Claim vanwege 'mislukt' festival

KAATSHEUVEL - Het bedrijf RVS Evenementenservice uit Geldermalsen gaat bij de gemeente Loon op Zand een forse rekening neerleggen voor het op het laatste moment afblazen van het Brabants Party Weekend in Kaatsheuvel.

Dat stelt RVS-woordvoerder Rien van Soelen. De hoogte van de claim wordt samen met advocaten vastgesteld.

Overigens heeft RVS een streep gezet door nog vier van dit soort evenementen, die dit jaar zouden worden gehouden. Van Soelen meent dat dit een rechtstreeks gevolg is van het 'mislukte' feest in Kaatsheuvel.

RVS wilde op 6 en 7 september het Brabants Feest Weekend houden op het Mauritsplein. Bij dit evenement zouden diverse artiesten optreden, onder wie Marianne Weber. Maar de vergunning bleek uiteindelijk niet geregeld.

Van Soelen wijst met een beschuldigende vinger naar de gemeente Loon op Zand. Die zou mondeling toestemming voor het evenement hebben gegeven. Dat wordt met klem bestreden door wethouder Wim Aussems. Volgens hem moesten heel veel zaken nog geregeld worden, zoals parkeren, geluid en politietoezicht. Maar de organisatoren kwamen ondanks herhaaldelijke verzoeken te laat met de noodzakelijke informatie, aldus de wethouder. Daarom kon de vergunning niet worden afgegeven.

Volgens Van Soelen zit RVS met een flinke strop. Eerder noemde hij een schadepost van zo'n 50.000 euro, ook omdat al geboekte artiesten toch betaald moeten worden. Hij vreest dat de kosten nog hoger oplopen. "We zouden eenzelfde evenement in Sint Oedenrode houden. Maar de kaartverkoop viel erg tegen, mogelijk door de slechte publiciteit rond het afgelaste feest in Kaatsheuvel."

Volgens Van Soelen is besloten alle Party Weekends dit jaar af te blazen. In december zou er in Kaatsheuvel nog een evenement zijn.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jan, Of je hebt te veel gezopen fo je weet niet meer wat je schrijft.!!
Maar als je niks nieuws weet zet er dan niks op. Dit stond er vorige week ook al op. DUS GRAAG NIEUW NIEUWS, EN ANDERS NIKS.

27 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

nou nou rustig aan zeg,die man doet ook zijn best,wees blij dat je het kan lezen!!!!!!

27 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Zeg hallo @ 1e anoniem, Dit is de krant niet hoor. Voor echt nieuws moet je de krant maar kopen en niet gaan liggen zeiken op dit web-log wat je gratis kunt lezen.

02 oktober, 2008  

Een reactie posten

<< Home