Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, november 09, 2008

Dodelijk ongeval Kasteellaan Loon op Zand

Loon op Zand - Bij een tragisch eenzijdig verkeersongeval op de Kasteellaan is vanmorgen een 26-jarige automobilist uit Kaatsheuvel om het leven gekomen. De politie zette enkele uren de weg af voor een uitgebreid technisch sporenonderzoek. Even na 03.30 uur ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding van een ernstig verkeersongeval op de Kasteellaan in Loon op Zand. De hulpdiensten spoedden zich ter plaatse en troffen tegen een boom een zwaar beschadigde auto aan met daarin één inzittende, de 26-jarige bestuurder. Het personeel van de ambulancedienst verleende direct de eerste hulp, wat niet meer mocht baten. De automobilist was aan zijn verwondingen overleden. De politie zette de omgeving af. Verkeersongevallenspecialisten stelden ter plaatse een uitgebreid onderzoek in. Dat onderzoek wees uit dat de man, als bestuurder van een auto reed over de Kasteellaan. Hij kwam uit de richting van Loon op Zand en reed richting Tilburg. Ter hoogte van een horecagelegenheid botste de auto frontaal tegen een boom. Rond 05.30 uur rondden de ongevallenanalisten ter plaatse het onderzoek af, waarop de weg werd vrijgegeven werd voor het verkeer.

Politie.nl

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Sterkte voor iedereen

09 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Op de plek des onheils is al een kleon monumentje

09 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Sterkte aan de familie en vrienden van Ton! Vreselijk

09 november, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

Zo'n klein berichtje, zulke grote gevolgen.
Familie en vrienden gecondoleerd met het verlies.

09 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Beste familie vrienden kennissen en alle overige mensen

bij deze wens ik uw heel persoonlijk:

heel veel STERKTE, kracht en moet toe in deze komen tijd die komen zal gaan en ok

heel veel moet kracht en sterkte om dit groot verlies een beetje te kunnen dragen
in deze moelijke tijd die komen zal gaan

Groetjes we leven met jullie mee

09 november, 2008  
Blogger kimmetje said...

Ik wens de familie en vrienden van Ton veel sterkte toe. Ik heb met hem in dezelfde klas op de basisschool gezien en zag hem vaak op concoursen. Ik kende Ton als een lieve en vriendelijke jongen en zal hem missen.

Groetjes Kim Verhoeven

10 november, 2008  

Een reactie posten

<< Home