Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, november 06, 2008

Kaatsheuvel heeft een AH volgens vernieuwd concept



KAATSHEUVEL - Na tien dagen verbouwenopende gisteren de Albert Heijn aan de Gasthuisstraat weer haar deuren.

Rond 18 uur leek het wel of er een nieuwe attractie van de Efteling openging. Honderden mensen stonden ongeduldig te wachten tot ze naar binnen mochten. Ondanks het feit dat de winkel tot 22 uur open is, volgde na het doorknippen van een lint door twee kleinkinderen van de eigenaar een ware bestorming. De verbouwde en uigebreide zaak telt een vloeroppervlak van 1900 m² en is compleet vernieuwd. "Het enige wat we niet wilden vernieuwen, was de kluis. Maar die is twee weken geleden gekraakt, dus die is ook nieuw", merkt de trotse eigenaar Piet den Hartog op. De winkel is ruim opgezet en heeft zeven kassa 's. Compleet nieuw is het zelf-scansysteem. Met een bonuskaart kan de klant een scanner uit een rek nemen en in de houder in de winkelkar plaatsen. Als de klant boodschappen doet, kan hij zelf de barcode van het artikel scannen. Op het display is precies het bedrag te zien wat er besteed wordt. Als de boodschappen gedaan zijn, gaat de bonuskaart in een apparaat die aangeeft welk bedrag er gepind moet worden. Er komt dus geen caissière aan te pas. "De bonuskortingen gaan er aan het einde vanaf, dus het valt altijd nog mee", zegt Den Hartog lachend. Volgens medewerkster Jolanda Roovers wordt de klant die de scanner wil gebruiken in het begin begeleid. "Je kunt hier nu dus budgetboodschappen doen", merkt ze op. Hoe de controle verloopt, wil ze niet zeggen. Volgens wethouder Wim Aussems (economische zaken) is de winkel niet alleen een versterking voor Kaatsheuvel maar voor de gehele regio. "Door de introductie van het innovatieve scansysteem kan de klant snel, efficiënt en geslaagd boodschappen doen". Met de uitbreiding van de winkel is ook het aantal personeelsleden fors uitgebreid. De winkel telt nu 150 medewerkers, van wie het grootste gedeelte parttimers zijn.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

De eerste en meest moderne voor zover ik weet , een primeur dus voor Kaatsheuvel en omstreken , erg mooie winkel overigens.

06 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

prachtige winkel!!!!
Wel verleidelijk om niet alles te scannen!!!!!
(voor sommige mensen dan)

06 november, 2008  

Een reactie posten

<< Home