Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, november 05, 2008


Benthe van Wees die de Oorkonde van Horeca Nederland als bewijs van deelname, ontvangt uit handen van wethouder Waijers.

Vandaag was de officiële Horeca DoeDag in Loon op Zand. Op deze dag mochten kinderen van groep 7 en 8 van basisschool ‘De Lage Weijkens’ in de keuken van een horecabedrijf een High tea bereiden voor de ouderen van gemeente Loon op Zand.
Koninklijk Horeca Nederland bestaat dit jaar 125 jaar en viert deze feestelijkheid uitvoerig in november 2008. Dit houdt onder meer in dat iedere afdeling van Koninklijk Horeca Nederland iets feestelijks doet en hiermee haar betrokkenheid uit bij de samenleving.

Afdeling Loon op Zand nodige de kinderen van basisscholen uit om in de keuken van de horecabedrijven een High tea te bereiden. Deze werd vervolgens uitgeserveerd aan ouderen.

De kinderen van groep 7 en 8 van basisschool ‘De Lage Weijkens’ werden met de Huifkar van kampeerboerderij ‘t Kraanven naar Café Brasserie De Kiosk gebracht om hier de doedag te starten. Wethouder Hans Waijers van gemeente Loon op Zand gaf samen met directeur van ‘De Lage Weijkens’, Theo van den Burg, een officieel tintje aan de dag door aan alle deelnemende kinderen een oorkonde uit te reiken.