Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, november 06, 2008

Politie op zoek naar toedracht ongeval, 70-jarige vrouw zwaar gewond

OPROEP

KAATSHEUVEL: Gisteravond (woensdag) is op de Amerikastraat een 70-jarige vrouw uit Kaatsheuvel zwaar gewond geraakt. Ze is kennelijk met haar fiets ten val gekomen. Het slachtoffer werd met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft vanwege haar toestand nog niet met het slachtoffer kunnen spreken. Het is dan ook nog een raadsel wat er precies is gebeurd. Getuigen worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

De hulpdiensten kregen omstreeks 22.05 uur melding van een ongeval op de Amerikastraat. Een 31-jarige vrouw uit Waalwijk had gebeld nadat zij het slachtoffer op het wegdek aangetroffen. Naast haar lag haar fiets. Het betreft een zwarte fiets met een rieten mand.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en reageerde nergens op. Zij is met hoofdletsel vervoerd naar het Twee Stedenziekenhuis in Tilburg. Haar situaties is zorgelijk. Voor de politie is het onduidelijk wat er gebeurd is. Er kan sprake zijn van een eenzijdig ongeval, een aanrijding met doorrijding maar ook een beroving wordt niet uitgesloten.