Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, november 10, 2008

Trietst verhaal op de site van VV DESK

DESK schrijft:

TON VAN DE VEN OVERLEDEN.

In de nacht van zaterdag 08 op zondag 09 november is DESK 8-speler Ton van de Ven bij een eenzijdig ongeval op de Kasteellaan in Loon op Zand dodelijk verongelukt. Ton was 26 jaar oud. Dit tragische bericht bereikte onze vereniging op zondagmorgen en de verslagenheid was natuurlijk groot. De spelers van het achtste elftal (dat voor deze zondag een snipperdag had aangevraagd) zijn door de leiders op de hoogte gebracht.Onze gedachten gaan uit naar de familie Van de Ven - Rijnen, die door deze gebeurtenis als door een mokerslag getroffen zal zijn. Wij kunnen op dit moment niets anders doen dan in gedachten bij hen zijn. Wij wensen hen heel, heel veel sterkte in deze zeer moeilijke tijd. Op dit moment is nog niets bekend over de datum en de tijd van de uitvaartdienst van Ton.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hierbij wil ik de familie heel veel sterkte wensen!

10 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

zijn ex vriendin kon het verdriet niet verdragen door schuldgevoel en onbegrip heeft Femke zich opgehongen in de paarde stal.

onbegrijpelijk dat iemand zo vel kan gaan maar ik hoop dat ze de rust heeft gevonden die ze wilden.

18 november, 2008  
Blogger sjoiske2 said...

Uit respect voor Ton, Femke en alle nabestaanden kan ik het niet laten om te reageren op bovenstaande reactie.
Hoogst ongepast en bijzonder onnadenkend om een dergelijk bericht te plaatsen. Waarom speculeren over de toedracht? Nutteloos. Het is een tragedie die nog lang veel mensen in zijn greep zal houden. Groot verdriet voor de nabestaanden.
Overigens een slecht geinformeerde bron, deze anoniem, want de feiten kloppen niet.

23 november, 2008  
Anonymous Lia Birsak said...

Ik ben Sjoiske dankbaar dat zij deze reaktie heeft geplaatst. Las vandaag toevallig deze site en ook de reaktie van anoniem.
Neem van mij aan dat diegenen die hierbij betrokken zijn geweest, precies weten wat er aan de hand was, maar gelukkig hoeft hierover niemand een verklaring aan (zeker) anoniem af te leggen.
Lia Birsak

25 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home