Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, november 09, 2008

Vriend mishandelt vriendinnen

Bron: Politiemwb.nl

TILBURG - De politie heeft vanmorgen tegen 06.00 uur op de Hasseltrotonde een 27-jarige inwoner uit Loon op Zand aangehouden voor mishandeling van zijn vriendin. Het slachtoffer, een 22-jarige Tilburgse vrouw en haar vriendin deden aangifte. De man is op het bureau in verzekering gesteld.

Het slachtoffer trof vanmorgen tijdens het stappen met haar vriendin op de Heuvelring haar vriend, de verdachte. Tussen beiden ontstond een woordenwisseling waarop de 27-jarige man zijn vriendin in het gezicht sloeg. Het slachtoffer is vervolgens, gevolgd door de verdachte, met haar vriendin naar huis gegaan. In de woning ontstond opnieuw een woordenwisseling, echter nu tussen de verdachte en de vriendin van het slachtoffer. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de verdachte de vrouw sloeg. Gevolg was onder andere een opgezwollen lip en een kapotte bril.