Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, december 04, 2008

Efteling wint award

KAATSHEUVEL - De eerste Rob de Bes Award, een nieuwe jaarlijkse prijs van VVV Nederland, is uitgereikt aan attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. De award is een prijs voor speciale initiatieven, activiteiten, producten en diensten, die bijdragen aan de ontwikkeling van de toeristische en recreatieve sector in Nederland. Volgens Kees van Wijk, algemeen directeur van VVV Nederland, is de Efteling een voorbeeld op het gebied op innovatie, gastheerschap, effectiviteit en reputatie.

Naast de award krijgt het internationaal bekende attractiepark 10.000 euro. Het Kaatsheuvelse park mag dat bedrag besteden aan 'relevante projecten'.

De prijs werd afgelopen weekeinde uitreikt op het eerste VVV-jaarcongres in Bussum aan directeur Imagineering van de Efteling, Olaf Vugts.

Vugts zat overigens ook in de jury van de Rob de Bes Award