Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 29, 2009

Koper voor voormalige Brandweerkazerne

Kaatsheuvel – De gemeente Loon op Zand gaat de ontwikkeling van de voormalige brandweerkazerne aan de Nieuwe Markt als deelplan naar voren schuiven. Hierdoor maakt de brandweerkazerne geen deel meer uit van het bidbook van het Bruisend Dorpshart. Volgens wethouder Hans Waijers (CDA, Dorpshart) heeft de gemeente een serieuze koper gevonden en ligt er een serieus ondernemingsplan onder. Volgens de wethouder krijgt de kazerne een horecabestemming. Momenteel wordt de kazerne nog verhuurd. Die huur zal zo snel mogelijk opgezegd worden. Daarna gaat de gemeente over tot sloop van de vleugel van de kazerne waar de kantine was gehuisvest en zal de juridische overdracht aan de koper plaatsvinden. De commissieleden van de commissie Fysieke Omgeving en Milieu moeten nog wel akkoord gaan met de verkoop. Wie de koper is en welk bedrag met de verkoop gemoeid is wilde Waijers nog niet zeggen.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik hoop echt deze keer dat er is gezellige horeca in komt,een gezellig cafe,met een leuke uitstraling,een beetje gezelligheid in het centrum dat zou toch top zijn!!

30 januari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

bereid je dan maar vast voor want het moet een sterrenrestaurant worden.

30 januari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ik was er al bang voor.....ik vraag me dan toch af waar die cafe"s gaan komen?

30 januari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Nergens, op het moment dat je hier een kroeg wil beginnen wordt je van alle kanten tegengewerkt. Er waren genoeg initiatieven, dat had de gemeente veel geld bespaard in het hele bruisend dorpshart gedoe. Maar horeca staat hier synoniem voor eetgelegenheden. Ik denk niet dat de Kaatsheuvelse bewoners hier zèlf op zitten te wachten, maar je trekt er wel bezoekers van de Efteling mee naar toe, wordt gedacht... Of dat ook werkelijk zo is, laat ik in het midden...

31 januari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

tja dat is blijkbaar het enige dat telt het toerisme,de bewoners zelf worden totaal op zij geschoven.
jammer weer een gemiste kans,om het centrum een stuk gezelliger te maken,er zullen wel weer een stuk of 4 friettenten bijkomen.

02 februari, 2009  

Een reactie posten

<< Home