Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 17, 2009

Gehandicaptenplatform in gemeente Loon op Zand zoekt véél mensen.

INGEKOMEN

De vrijwilligers van Stichting Gehandicaptenplatform Kaatsheuvel - Loon op Zand - De Moer (KLM) zorgen voor lokale aandacht voor mensen met een beperking.
De plaatselijke effecten van de WMO worden nauwgezet gevolgd en men stelt vast waar verandering of bijstelling noodzakelijk is. Lokale belangenbehartiging voor mensen met een beperking is hard nodig. Daarbij heeft het Gehandicaptenplatform KLM mensen nodig; veel mensen, U! Immers vele handen maken licht werk.

Een aantal leden hebben de leeftijd bereikt, dat zij willen gaan genieten van hun welverdiende vrije tijd. Daardoor zijn binnen het bestuur een aantal vacatures ontstaan. Het bestuur van Stichting Gehandicaptenplatform KLM is op zoek naar een voorzitter en een secretaris. Voor deze functies zijn wij op zoek naar mensen met relevante vaardigheden.

Daarnaast hebben de werkgroepen BTB (Bereikbaarheid, Toegankelijkheid en Bruikbaarheid) en de organisatie van de scootmobiel-rijvaardigheids-cursus altijd behoefte aan extra menskracht.

Leden van Stichting gehandicaptenplatform KLM denken mee en praten met de Gemeente Loon op Zand, zodat rekening gehouden wordt met mensen met een beperking.
Zij doen dat o.a. als lid van het WMO-participatiepanel in de Gemeente Loon op Zand.

Bent u zelf lichamelijk gehandicapt of chronisch ziek of voelt u zich bij deze groep mensen betrokken en geïnteresseerd in ons werk, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via telefoonnummer: 0416-274727 of 0416-272175. Wij willen u graag in een telefonisch of persoonlijk gesprek nader informeren over ons werk en wat wij eventueel van u verwachten.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u ook onze website www.gehandicaptenplatformklm.nl raadplegen. Ouders of verzorgers van mensen met een verstandelijke beperking worden eveneens gevraagd te reageren, omdat deze groep op dit moment nog niet voldoende is vertegenwoordigd in het gehandicaptenplatform.
Het gehandicaptenplatform biedt u een prettige sfeer, de mogelijkheid om zinvol bezig te zijn, vergoeding van gemaakte onkosten en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen.