Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 24, 2009

Provincie (nog) niet akkoord met Kets West II

KAATSHEUVEL - De provincie Noord-Brabant mist nog een goede onderbouwing van de plannen voor de aanleg van bedrijventerrein Kets West II in Kaatsheuvel.

Volgens haar ontbreekt het aan actuele cijfers over de behoefte aan extra bedrijfsgrond. De gemeente Loon op Zand is nu druk bezig deze behoefte in beeld te brengen. Volgens een gemeentewoordvoerder gaan deze cijfers binnenkort naar de provincie.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Lest Best ...,

De ontwikkeling van Kest West II loopt pas een paar weken; ongeveer 500.
In deze periode hebben we al eerdere recessies en momenten van economische bloei meegemaakt. Tientallen ondernemers hebben meermaals aangegeven interesse te hebben (gehad) in een perceel.

Een aantal van de bedrijven met behoeften is inmiddels behoeftig geworden, verkocht of gewoon failliet gegaan.
Deze tijd waarin panden te huur of te koop komen met hetzelfde tempo als champignons uit de grond komen, is een prima tijd om te inventariseren en om nog eens inschrijvingskosten te vragen...

Lieve gemeentemensen; misschien is het beter om eerst de beer te schieten voordat de huid verkocht wordt.

Een mooie week toewensend, uw aller Cornelis

25 februari, 2009  

Een reactie posten

<< Home