Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 20, 2009

'Efteling vreest komst hotels niet'

KAATSHEUVEL - De Efteling vreest de eventuele concurrentie van twee nieuwe hotels in de nabije omgeving van het Efteling Hotel niet.

Dat stelt een woordvoerster van het Kaatsheuvelse attractiepark. "Het Efteling Hotel heeft zijn heel eigen sprookjesachtige karakter. Dat is een formule die andere hotels niet hebben."

De Druiventros in Berkel-Enschot heeft plannen om aan de Horst een hotel met zo'n honderd kamers te bouwen. De beoogde locatie ligt vlakbij het Efteling Hotel.

Ook wil een Frans concern iets verderop aan de Horst een groot Bed & Breakfast-hotel bouwen. Beide plannen zijn overigens nog heel pril.

Voordat de bouw daadwerkelijk kan starten, is nog veel onderzoek nodig. Daarbij moet studie gedaan worden naar de behoefte aan hotels in Kaatsheuvel en wordt gekeken naar infrastructuur, milieu en economische aspecten.

Volgens de woordvoerster van de Efteling is nu nog moeilijk aan te geven of meerdere hotels op een heel klein gebied elkaar versterken of dat het mogelijk wat te veel van het goede is. "We vrezen de concurrentie niet", benadrukt ze. "Het is belangrijk dat onze gasten in de buurt kunnen overnachten.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

maar een ijsje verkopen aan de europalaan mocht vroeger niet. want ze wilde het ijsje zelf verkopen

21 februari, 2009  

Een reactie posten

<< Home