Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, februari 18, 2009

Waalwijkse chef-kok neemt kazerne over



KAATSHEUVEL - De Waalwijkse chef-kok Bartel Meter (28) neemt waarschijnlijk de oude brandweerkazerne in Kaatsheuvel over.

Hij wil hier een restaurant en grand café van maken.

Meter is sinds drie jaar werkzaam als chef-kok in restaurant Chalet Royal in Den Bosch, maar wil nu graag voor zichzelf beginnen. Hij is blij dat de kazerne eindelijk kan kopen. "Het pand fascineerde me als kind al", zegt Meter.

De plannen om de kazerne over te nemen zijn nog in onderhandeling met de gemeente. Meter hoopt het gebouw in de zomervakantie in zijn bezit te hebben en in te kunnen richten.

Dat de oude kazerne een onderdeel is van het Bruisend Dorpshart is voor Meter niet zo belangrijk. "Voor mij is dat slechts een leuke bijkomstigheid."

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik wens hem gemeend heel veel succes toe en hoop dat hij 100% medewerking krijgt van de gemeente loon op zand.Dat het Bruisend dorpshart zal bijdragen aan zijn succes,daar geloof ik niet in.

18 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

pppfff weer een vreetschuur erbij,ja daar zitten we echt op te wachten hier!

18 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

misschien wel met een flink gezellig terras, want die missen we wel hier. Heel veel succes!

19 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ja ja wel een terras maar niet aan de marktzijde. Was weer een goeie zet van Waijers. Geen terras op het noorden zegt ie. Het is wel koud een terras op het noorden misschien, maar ik denk dat Waijers het niet te gezellig wil maken.

Ik wens hem heel veel su6 hij zal het zwaar krijgen.

19 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

eerst maar eens zien hoelang hij het volhoud met al die gezellige gasten hier

21 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Beste medeburgers,

Laten we eens gewoon erg positief zijn en Bartel helpen en steunen. Het is mooi dat er nog ondernemende mensen zijn die iets moois willen doen.

In Kaatsheuvel zijn er genoeg mensen die lekker eten weten te waarderen. We kunnen blijven zeuren dat er in ons dorp weinig te doen is; beter is het om hem te ondersteunen in de strijd tegen de gemeentewindmolens.

Bartel; je kunt het!!
Hulp nodig? Laat het even weten.

Gegroet, uw aller Cornelis

25 februari, 2009  

Een reactie posten

<< Home