Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 20, 2009

Politie 'in carnavalskledij' naar Loon op Zand

LOON OP ZAND - De politie gaat dit jaar extra surveilleren in Loon op Zand tijdens de carnavalsdagen.
Dit naar aanleiding van een reeks incidenten die zich vorig jaar tijdens de carnaval hebben voorgedaan. "Vanwege de onrust in Loon op Zand vorig jaar gaan we daar dit jaar extra surveilleren", aldus een politiewoordvoerster. "Afhankelijk hoe de carnavalsdagen verlopen kan het ook zijn dat er ook agenten in burger worden ingezet." Of dat betekent dat agenten uitgedost in carnavalskledij de straat op gaan in Loon op Zand, wil de woordvoerster echter niet bevestigen. "Maar ik ontken het ook niet. We laten alleen niet in onze keuken kijken."

8 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ratten zijn het!!

21 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ik hoop dat de politie keihard gaat optreden zonder gevaar voor eigen leven.Politiehonden en knuppels mogen van mij gebruikt worden.Het was in de afgelopen nacht alweer een hoop kabaal midden in de nacht in de omgeving van de van Heeswijkstraat.

21 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

@Anoniem zei...

Vindt u dat gek ? Het is het begin van het carnaval , de meeste herrie komt overigens van Chalet Fontaine , onbegrijpelijk dat de omwonenden deze herrie allemaal pikken .

21 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

laat ook de kosten van het extra surveilleren en de politie voor de raddraaiers zijn.

21 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

En wat gaan B en W en gemeenteraad van Loon op Zand nu weer doen?
Weer vertellen dat het allemaal moeilijk is.Zeggen dat ze er hard aan gaan werken om het op te lossen.En vervolgens denken:als carnaval voorbij is dan zakt de kritiek wel weer.En daar kunnen de burgers het dan weer mee doen!

22 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Chalet Fontaine eens een keer keihard aanpakken! Zij zijn de veroorzakers van de meeste ellende, maar konmen er steeds mee weg. De overlast is vooral voor de ouderen van De Vaertkant verschrikkelijk. Wanneer houden we op met twee maten te meten?

24 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

1 ding snap ik dus niet. Waarom komt alle overlast van Chalet? Iedereen die op straat loopt en uit de kroeg komt praat harder dan normaal, je komt elkaar tegen en dan roep je een keer naar elkaar. Is misschien heel vervelend voor de omwonende, maar het is wel een centrum, dan moet je het niet bruisend willen maken ook nie, want dan heb je nog meer overlast. Ik zou zeggen gooi echt alles wat we nog over hebben dicht, dan hebben die ouwe zeikers hier ook geen probleem meer. 4 dagen op een jaar mensen, doe niet zo moeilijk... Dit is iets heel anders dan het vandalisme, wat ook gebeurd en dat praat ik niet goed, dit is gewoon mensen die het gezellig hebben en een praatje maken...

25 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Vind het niet terrecht dat ze in challet gewoon in de niet rokers gedeelten staan te rooken.
Zelfde gebeurt bij ons cafe en dikkies.
Maar ja omdat die het allemaal zelf betalen of laten betalen hebben ze overal schijt van.
En dan krijgen de eerlijke mensen geen klanten meer.
Cross en gildenbond was brak zondag maandag en dinsdag.
Allemaal omdat iedereen er achterkwam dat je ergendsanders wel mocht roken.
En omdat het j.c en de gildenbond van de gemeenten zijn dit niet kunnen veroorloven.

27 februari, 2009  

Een reactie posten

<< Home