Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, maart 16, 2009

Ongeval beknelling Europalaan


Kaatsheuvel - Rond 14. 00 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen van een ongeval met beknelling. Een auto (Citroen)was door een slinger in de weg tegen een boom gereden. De bestuurder liep een lichte hoofdwond op en de bijrijder zat bekneld. Zij is door de brandweer bevrijdt en afgevoerd naar het ziekenhuis. De Europalaan is vanaf De Kinkenpolder tot het politiebureau een klein uur afgesloten geweest. Twee getuigen spreken echter van een verkeersruzie. De Citroen zou een Passaat gesneden hebben waarna de Passaat op zijn beurt afsneed. Door de manoeuvre belandde de Citroen tegen een boom die door de brandweer werd neergehaald. Dit bericht is echter nog niet bevestigd door de politie.

Politiebericht
Vrouw (42) raakt gewond bij aanrijding
KAATSHEUVEL: Hulpverleningsdiensten rukten maandagmiddag 16 maart uit naar de Europalaan in Kaatsheuvel voor een eenzijdig ongeval. In een bocht was een personenauto van de weg geraakt en tegen een boom beland. Een vrouwelijke inzittende raakte daarbij gewond en moest voor medische onderzoek naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 13.50 uur ter hoogte van de bushalte op de Europalaan. Een personenauto was gaan tollen en naast de weg met de rechterkant tegen een boom geklapt. Hierdoor kwam de vrouwelijke inzittende bekneld te zitten. De 42-jarige vrouw uit Kaatsheuvel was steeds aanspreekbaar en stapte na haar bevrijding (door de brandweer) zelfstandig uit haar auto. De vrouw is uit voorzorg naar het ziekenhuis vervoerd voor medisch onderzoek. Ze had geen uiterlijke verwondingen. De 44-jarige bestuurder (eveneens uit Kaatsheuvel) is ter plaatse door het ambulance personeel verzorgd aan een verwoning aan zijn hoofd. Getuigen spreken over een mogelijke verkeersruzie die aan het ongeval vooraf ging. De politie onderzoekt de toedracht en neemt daarbij de verklaringen van de getuigen uiteraard serieus.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

melding was om 13:52 uur prio 1 6871 6631 6892 Europlaan/thv oude politieburo Kaatsheuvel VKO beknelling

groetjes

16 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home