Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 29, 2009

Arrestatie tijdens verkeerscontrole in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL : De politie heeft dinsdagmiddag tijdens een verkeerscontrole op de van Haestrechtstraat een 22-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden voor het niet voldoen aan de vordering om zijn personalia te geven.

De agenten die belast waren met een verkeerscontrole gaven een automobilist een stopteken. Hij kwam slingerend aanrijden en minderde pas op het laatste moment zijn snelheid. Uiteindelijk stopte hij net naast de agent die het stopteken had gegeven.

Hij kreeg een bekeuring omdat hij geen gordels droeg. Hij weigerde vervolgens zijn personalia toe te lichten. Hij ging daarbij verbaal heftig te keer. Hij werd aangehouden. Tijdens zijn arrestatie pleegde hij verzet en uitte diverse beledigingen. Aan het bureau vertelde de man dat hij zijn gordels niet aan had gehad. Hij was daarover geïrriteerd omdat hij wist dat hij daarvoor een boete zou krijgen en hij had vorig jaar al voor 500 euro aan bekeuringen gehad. Hij gaf zijn rijbewijs af aan de agent en vond dat ie dan verder geen vragen meer hoefde te beantwoorden. Hij weigerde ook na herhaalde vordering zijn adres te noemen. Hij vond dat ie ondanks zijn schoppende beweging geen verzet gepleegd had. Hij krijgt een proces-verbaal.

1 Comments:

Anonymous Henk said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

29 april, 2009  

Een reactie posten

<< Home