Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, mei 18, 2009

'Auto's blokkeren hulpdiensten'

KAATSHEUVEL - Hulpdiensten moeten bij hun werkzaamheden niet worden belemmerd door geparkeerde auto's, die straten 'blokkeren'. Toch gebeurt dat en is er reden voor de gemeente Loon op Zand om attent te zijn op dergelijk parkeergedrag in de dorpen.

De gemeenteraadsfractie van Lijst Loon op Zand heeft aandacht gevraagd voor het probleem. "Op een aantal plekken staan de auto's zo dicht op de weg, dat een brandweerauto of ambulance met zeer veel moeite of zelfs onmogelijk het adres kunnen bereiken", aldus fractievoorzitter Jan Brekelmans.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik dacht dat B en W en gemeenteraad het handhavingsbeleid hoog in het vaandel geplaatst hadden. M.a.w waar zijn politie en /of andere mensen die dat kunnen kontroleren?

25 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Het lijkt mij dan ook veel belangrijker om dat soort zaken te kontroleren i.p.v paardenpensions die geen gevaar veroorzaken voor de bewoners van de gemeente Loon op Zand !!!!!!!!!!!!!!

25 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home