Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 17, 2009

Arrestatie na mishandeling in Efteling

KAATSHEUVEL: De politie heeft op vrijdagmiddag omstreeks 17.50 uur van de bewakingsdienst van de Efteling een 26-jarige man uit 's-Gravenhage overgenomen die een 17-jarig meisje uit Mierlo mishandeld zou hebben. Het incident vond plaats in de rij voor een attractie (Python).

De Hagenaar zou de aangeefster uitgescholden hebben. Zij riep hem toe dat hij daar mee moest stoppen. Ze kreeg vervolgens zo verklaart zij van de man een elleboogstoot in haar rug en een klap tegen haar linkerslaap. De verdachte ontkende de mishandeling, hij zou haar alleen geduwd hebben. De verklaring van het meisje werd gesteund door een klasgenoot, die van de verdachte door zijn vader. De zaak is voorgelegd aan de parksecretaris die besloot de verdachte een dagvaarding mee te geven, waardoor hij zich voor de rechter moet verantwoorden. Hij moest ook nog twee openstaande boetes afrekenen van elk 46,88 euro.