Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 22, 2009

Fikse vernielingen in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel – Momenteel is een gedeelte van Kaatsheuvel weer het doelwit van vernielingen. In de nacht van woensdag op donderdag werd een (grote) steen door de voorruit gegooid. Hetzelfde gebeurde aan de Waterlaat, maar daar lieten de vandalen zelfs niets meer over van de bumper van de auto. Van het bushokje aan de Europalaan is geen ruit meer heel. De slachtoffers willen aangifte doen maar omdat de politie niet bereikbaar is, kan dit pas maandag.

7 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ik heb zelf in de waterlaat gewoond,en het is daar schering en inslag,al meerdere malen zijn er auto"s flink bekrast waaronder die van mij ook,ik heb aangifte gedaan en heb er nooit meer wat over gehoord,het is op een vrijdag gebeurd en op een maandag werd tegen mij overbuurjongen gezegd(wiens auto ook was bekrast)sorry we hebben het onderzoek afgesloten,nou ze hbben helemaal niks onderzocht,ze vinden het wel best.
En een steen door je voorruit jezus je zal maar tv zitten te kijken met je kids op de bank en ineens vliegt zon projectiel naar binnen,en dan kun je nog geen aangifte doen ook want ja de wouten hebben weekend!O nee ze hangen in het centrum rond om bonnen uit te delen aan mensen die zonder schijf parkeren dat is waar ook,is ook veel belangrijker.
Met een beetje hulp van de politie is het treurig gesteld in onze gemeente,maar ja dat is niet alleen hier ,kijk zondag maar is naar peter r de vries daar word een winkelier 3 x overvallen en die man word gewoon verteld,ach meneer we hebben nu echt geen tijd voor u hoor!Waarom zou je uberhaupt nog aangifte gaan doen het heeft geen enkele zin,want als er iets buiten kantooruren geburd dan kan je lekker wachten!

22 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Je kunt toch altijd digitaal aangifte doen?!

22 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

@ anoniem Volgens deze mensen lag internet eruit (bij de politie)

22 mei, 2009  
Blogger roofvogel said...

Dit is dus de eerste grote storingbij "Essent " na de verkoop!!!
Hadden we ook nooit moeten doen!!!

23 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

In de categorie vernielingen scoort Kaatsheuvel het allerhoogste, beangstigend .

23 mei, 2009  
Blogger roofvogel said...

Zou deze anoniem zich eens willen verduidelijken??
Waar haalt u deze stelling vandaan??
welk onderzoek heeft dit aangetoond??
Kom eens met cijfers en vergelijkingen!!

23 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Er word gesproken over vandalisme;maar ik noem dit pure criminaliteit !!!!!!!!!!En moet ook als zodanig behandeld worden.

25 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home