Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 20, 2009

250 bonnen voor fout parkeren

Strengere controle op parkeren in centrum gaat door.

De politie heeft sinds 1 maart zo’n 250 foutparkeerders in het centrum van Kaatsheuvel bekeurd. Het strenge toezicht blijft voorlopig. Wie in de blauwe zone geen parkeerkaart gebruikt, riskeert een boete van 60 euro. Op verzoek van de gemeente Loon op Zand en de ondernemers is de politie strenger gaan controleren in het centrum. Nogal wat bezoekers zetten hun auto lang op plaatsen waar alleen maar kort geparkeerd mag worden.

Tot 1 maart kregen de mensen een waarschuwing daarna is de politie echt bekeuringen gaan schrijven. De parkeercontroles richten zich met name op de Peperstraat, Hoofdstraat en de Lievekenshoek. Vooral in het begin regende het bekeuringen. Nu zijn de meeste inwoners van Kaatsheuvel op de hoogte van de regels, constateert de politie. De mensen zetten hun auto op de grote parkeerterreinen achter de Em-Te en Jumbo of gebruiken een parkeerschijf in de blauwe zone.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ook ik was de klos

Webmaster

20 mei, 2009  
Anonymous Jacky said...

maar nu heb je toch een mooie parkeerschijf van mij gekregen.

groetjes uit Puerto Plata

21 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ze kunnen trots zijn op hunzelf wat een prestatie chapeau!!!!!!!

22 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Regels zijn regels!

22 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home