Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 10, 2009

Kofferbak vol met gestolen spullen

KAATSHEUVEL - De politie heeft op de snelweg A27 vier winkeldieven aangehouden. De kofferbak van hun auto zat vol met gestolen spullen, voornamelijk cosmeticaproducten en andere huishoudelijke artikelen.

De buit had naar schatting een waarde van enkele duizenden euro's. De politie kwam het viertal op het spoor na melding van een winkeldiefstal bij een drogisterij in Kaatsheuvel.

De daders hadden zich na de diefstal uit de voeten gemaakt, maar het kenteken van hun auto was bij de politie bekend. Agenten gingen daarna op diverse strategische locaties posten. De verdachten werden later op de A27 gesignaleerd en aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Utrecht, 25 en 30 jaar oud. De andere verdachten zijn een 44-jarige vrouw uit Den Haag en een 25 jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.