Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 28, 2009

TONPRAOTKLINNIK KRIJGT VERVOLG

Persbericht

Tonpraoten 2009 was succesvol te noemen in zowel De Werft als De Wetering. Met name de nieuwe Kaatsheuvelse Tonpraoters hebben een fantastische start gemaakt na het volgen van de klinnik, zoals die gegeven werd door routiniers Thoe Weijters en Peter Ritsema.
Annet, Wilma en Willie kijken er met plezier op terug en gaan zeker verder met het volgen van de nieuwe klinnik.

Natuurlijk zijn ook nu weer nieuwe aanmeldingen voor deze Tonpraotklinnik van harte welkom! Thoe Weijters en Peter Ritsema willen graag nog meer aankomende tonpraoters ondersteunen op hun weg naar het Kaatsheuvels Tonpraoten. Want dat Kaatsheuvel nog meer talentvolle tonpraoters heeft, daar zijn beide heren van overtuigd.

Iedere geïnteresseerde, zowel dames als heren, kan zich aanmelden voor de klinnik via emailadres thoeweijters@home.nl, p.ritsema@planet.nl of via info@smc-acc.nl.
Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 0416-274096.

Op de website van De Werft (www.de-werft.eu) is een kleine impressie te vinden van het Kaatsheuvels en Loons Tonpraoten.