Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 12, 2009

Kromme Noten haalt streep door Turfgeblaos

KAATSHEUVEL - De Kromme Noten heeft het Turfgeblaos in Kaatsheuvel afgeblazen. Het evenement zou op 27 en 28 juni plaatsvinden.

Het dweilorkest geeft als reden dat de Efteling geen medewerking meer wil verlenen.

Volgens de Efteling past het evenement dit jaar niet z'n programma, maar is het niet uitgesloten dat een volgend keer het Turfgeblaos wel in het park gehouden kan worden.

Lees meer in het Brabants Dagblad van zaterdag

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat jammer dat zo'n mooi evenement niet door kan gaan . Wisten jullie niet eerder dat de Efteling geen medewerking wil verlenen dit jaar?

12 juni, 2009  
Blogger roofvogel said...

Jammer Jammer!! het weinig cultureel spectakel wat kaatsheuvel rijk was wordt ook (in veel Steden en Dorpen in Brabant idem dito ) in onze plaats dit jaar niet vervolgd! Alle sterkte om het weer heel snel op poten te krijgen!!!

13 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Het lijkt erop dat de blazers alleen kwamen omdat ze dan een leuk dagje in de efteling hadden.

13 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

de efteling geeft geen medewerking meer Nee klopt er zitten tegenwoordig alleen hoge ome die totaal geen feeling meer hebben met Kaatsheuvel. Zij vergeten dat de efteling is ontstaan door de mensen uit Kaatsheuvel Ik zie de toekomst somber in

14 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home