Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juni 09, 2009

Plan 't Blauwe Meer is onzeker

LOON OP ZAND - De uitbreiding van 't Blauwe Meer Experience Island in Loon op Zand met zeventig drijvende hotelkamers en een conferentiecentrum is nog onzeker.

Initiatiefnemer de Kroon Group vindt zo'n grote investering op dit moment te riskant. "Ook wij voelen de gevolgen van de economische crisis", aldus een woordvoerder van de Kroon Group. "Daarom lopen de plannen nu vertraging op." Vorig jaar presenteerde de exploitant nog ambitieuze uitbreidingsplannen. De gemeente Loon op Zand reageerde zeker niet afwijzend, al was nog wel veel onderzoek nodig. De initiatiefnemers zouden de plannen verder uitwerken. Daarna is het volgens de gemeente Loon op Zand een half jaar helemaal stil gebleven rond deze plannen. Volgens de Kroon Group is het plan niet uit beeld, maar zoekt de onderneming nog andere partijen die ook in dit project willen stappen.

8 Comments:

Anonymous Henk said...

Als je het mij vraagt is die hele bedoening daar heel erg onzeker en zeer vaag .

09 juni, 2009  
Blogger roofvogel said...

Dat lijkt dus een beetje op jou Henk!!

10 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Heel lullige opmerking roofvogel met je misselijke !!

Tijd om je te gaan nestelen misschien ?

11 juni, 2009  
Blogger roofvogel said...

Nee Henk om te gaan jagen!!

11 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Zielig figuur die roofvogel , heeft blijkbaar geen respect voor anderen en beledigt mensen zomaar voor de lol , get a life stumperd , of heb je echt niks beters te doen dan op dit forum een hoop onzin uit te lopen kramen , op jou mening zit de wereld echt te wachten .

11 juni, 2009  
Anonymous (de enige echte) Henk said...

He Roofvogel,
de reden dat sommige reacties onder Henk nogal verschillende kanten op gaan is dat er twee zijn. De Henk boven aan dit bericht is een PVV'er, ik duidelijk niet.
Ik reageer hier nu wat minder dan vroeger, de nieuwe Henk wat vaker. Je kunt het met me eens zijn of niet, ik onderbouw in ieder geval mijn standpunten en val niet terug op one-liners en soundbites. Wat dat betreft heb je stiekem toch veel met de Henk hierboven gemeen.

12 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Stiekem is hij zeker , hij moet ook nog heel erg veel leren in zijn leven ,en het niveau waarop hij communiceert is beneden alle peil, maar mijn vraag aan jou is Henk : ben jij soms helderziende of zo dat jij zomaar in het wilde weg bepaalt of iemand een PVV'er is of niet , heel erg kort door de bocht en je schaart jezelf hiermee in de hetzelfde rijtje als roofvogeltje met al je vooroordelen, jullie twee hebben namelijk stiekem erg veel gemeen met elkander.

12 juni, 2009  
Anonymous Henk said...

Euh, dat bepaal ik niet. Henk heeft zelf op het blog van Jacky Smit gezet: "Stem PVV voor een vrij Nederland"

Daar hoef je niet helderziend voor te zijn lijkt me...

15 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home