Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 29, 2009

'Mandemakers laat RKC niet in de steek'

Kaatsheuvel/Waalwijk - De Kaatsheuvelse keukenmagnaat Ben Mandemakers laat RKC niet vallen. Vrijdag komt er al een eerste gesprek daarover. Dit meldde het Nos Sportjournaal zojuist. Na het opstappen van Passier cs is voor Mandemakers de weg vrij om de club te saneren. Ik vraag me af of de vriendschap tussen Ad Passier en Ben Mandemakers nu over is en of Van Wijnen co-sponsor blijft.

Het BD schrijft over de zaak:
WAALWIJK - Hoofdsponsor Ben Mandemakers van RKC Waalwijk neemt het voortouw bij een operatie die tot de redding van de voetbalclub moet leiden. Zo'n operatie zal wel een breed draagvlak moeten hebben en ook de gemeente zal kleur moeten bekennen. Dat verklaarde hij gisteren. De eerste voorwaarde die hij stelt is dat het maandag afgetreden bestuur van de club opening van zaken geeft over de werkelijke financiƫle situatie.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ik snap er niet veel meer van die ben mandemakers stapt eerst zelf op als bestuurslid en nu vraagt hij van het afgelopen maandag opgestapte bestuur openheid van zaken.
wat heeft hij al die tijd zelf zitten doen in dat bestuur???

29 september, 2009  
Blogger roofvogel said...

Weer iemand die de pers niet goed leest en niet alleen deze Blog!
Mandemakers zat in de raad van beheer van RKC Niet in het bestuur! dat zijn twee afzonderlijke organen! kijk ook naar de site van RKC !
P.S. Ondanks hun matige prestaties tot nu toe blijf ik eerder suporter van DESK als van RKC. Al mogen zij ook van mij in de eredivisie blijven Leve de FC Brabant !

30 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Desk doet hwet ook goed met al die eigen jeugd

01 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home